Új önálló és kombinált hiteltermékek Mikro, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitel


 

Az MFB Pontok a hitelintézeti partnereink meglévő fiókhálózatában érhetők el. Keresse az MFB Pont matricával jelölt fiókokat az alábbi intézeteknél:
 • Takarékbank
  A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. a szövetkezeti hitelintézetek integrációjának központi bankja, elsődleges feladata a szövetkezeti hitelintézetek üzleti együttműködésének koordinálása, valamint versenyképes és prudens működésének biztosítása. A Takarékbank egyfelől szabályozza és biztosítja az integrációban részt vevő hitelintézetek egységes banki működését és koordinálja üzleti fejlődésüket, másfelől korszerű termékeket és szolgáltatásokat nyújt a szövetkezeti hitelintézetek számára. A Takarékbank Zrt. központi banki funkciója mellett önálló kereskedelmi bank, teljes körű pénzügyi szolgáltatásokkal áll a belföldi és a nemzetközi közép- és nagyvállalatok rendelkezésére, valamint befektetési szolgáltatásokat nyújt a vállalati és a lakossági ügyfelek részére.

  B3 TAKARÉK Szövetkezet
  A takarékszövetkezeti szektor történetének eddigi legnagyobb egyesüléséből jött létre a B3 TAKARÉK Szövetkezet, mely a közép-magyarországi és a közép-dunántúli térség egyik meghatározó pénzintézeteként 2015. szeptember 1-jén kezdte meg működését. A 10 takarékszövetkezet fúzióját követően a B3 TAKARÉK Budapest mellett további 4 megyében, több mint 120 fiókjában szolgálja ki a mintegy 130 ezer főt számláló ügyfélkörét.
  A B3 TAKARÉK kitűzött célja, hogy erős és stabil pénzintézetként, a hagyományos takarékszövetkezeti értékekre támaszkodva korszerű, és a piaci igényeknek megfelelő széleskörű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek Budapesttől, a Bakonyon át, egészen a Balatonig.

  Budapest Bank
  A Budapest Bank 1987-ben jött létre, az első három hazai kereskedelmi bank egyikeként. Országos hálózata mintegy 100 bankfiókból áll. A nyolc magyarországi nagybank egyikeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújt a lakosság és a vállalatok számára. A Budapest Bank vállalati üzletágának elsődleges prioritása a hazai kis- és középvállalkozások finanszírozása és tőkeoldalról történő támogatása, mind a piaci, mind a különböző állami támogatású kedvezményes konstrukciókon keresztül.
  Bővebb információ: http://www.budapestbank.hu

  FHB Bank
  Az FHB NYrt., 1997 októberében jött létre. A pénzintézet napjainkra 43 fiókja és online csatornái országszerte több mint 210 ezer lakossági Ügyfelet és 12 ezer Vállalatot szolgálnak ki. Az FHB Csoport története az alapítástól napjainkig jó példa arra, hogy folyamatos szolgáltatásbővítéssel és a legjobb szakértőkkel miként lehet magyar tőkéből és tulajdoni háttérrel felépíteni, a gazdasági és szabályozói környezet erős változásai ellenére is sikeressé tenni egy pénzügyi vállalkozást Magyarországon. Ezt a szakértelmet és az egyedi elvárásokra szabott megoldásokat kínáljuk Ügyfeleinknek és Munkatársainknak. 

  OTP Bank Nyrt.
  1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja. A bank napjainkban mintegy 13 millió ügyfél pénzügyi igényeire ad magas színvonalon megoldást több mint 1300 bankfiókjában, a legmodernebb elektronikus csatornákon, valamint ügynökökön keresztül. A 2000-es évek elején megkezdett nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen. A bank célja, hogy lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzemvitellel, továbbá felelős társadalmi szerepvállalással Közép- és Kelet Európa legkedveltebb univerzális bankcsoportjává váljon. Sikereinek zálogát munkatársai felkészültsége, a helyi- és nemzeti piacok ismerete, valamint kiváló ügyfélkapcsolatainak tudatos fejlesztése jelenti.

  MKB Bank Zrt.
  Az MKB Bank Zrt. a magyar bankrendszer egyik legrégebbi tagja, működését 1950-ben kezdte meg. Az 1987-es bankreform során a kétszintű bankrendszer kialakulásakor az MKB Bank teljes körű kereskedelmi banki felhatalmazást kapott, melynek alapján a hagyományos üzletágak megerősítése mellett új üzletágak sikeres beindítása és felfuttatása történt meg. 2016. június 29-én lezárult a Bank tulajdonrészének 2015 őszén megkezdett értékesítési folyamata és a sikeres újjászervezést követően az MKB Bank számára továbbra is elsőszámú alapérték az ügyfelek professzionális kiszolgálása, amelynek legfontosabb elemei az ügyfélkapcsolat és -élmény, az értékőrzés és -teremtés, valamint az innovatív banki megoldások. A bankot kivételes szakmai presztízse segíti a lakossági ügyfelek számára történő értékteremtésben.

    • Gránit Bank Zrt.
  A GRÁNIT Bank a hazai pénzpiac új szereplőjeként a tiszta, világos kommunikáción, korrekt és egyértelmű tájékoztatáson alapuló, egyenrangú ügyfél-bank kapcsolat kialakítására törekszik. A magyar gazdaság versenyképességének növelése iránt elkötelezett, hazai tulajdonosi háttérrel piacra lépő GRÁNIT Bank célja, hogy a kis-és középvállalatok stratégiai partnere legyen, olyan innovatív és integrált pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, amelyek túlmutatnak a hagyományos banki szolgáltatásokon. A GRÁNIT Bank partner az állami és EU-támogatások elő- és társfinanszírozásában és érdekelt az így megvalósuló projektek hosszú távú működésében. Stratégiájának kulcseleme a vállalati és lakossági ügyfelek számára az érthető, ugyanakkor magas színvonalú és értékálló pénzügyi szolgáltatások nyújtása testreszabott megoldásokkal, költséghatékony működési modellben, amelyeket együttműködő partnerein keresztül széles körben elérhetővé tesz.


 • NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.

  A Bankot 1990-ben Kulturbank néven alapították külföldi befektetők részvételével. 2013 szeptemberében a Bank többségi tulajdona magyar kézbe került és a neve evoBank Zrt.-re változott. A pénzintézet 2014. október 21-én nevét NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.-re változtatta. Tevékenységének fókuszában a hagyományos banki szolgáltatások állnak, úgymint számlavezetés, deviza átutalások, jelzálog- és lakáshitelezés. Folyamatosan bővül hiteltermékeinek köre, egyik legfontosabb feladatának tartja a hazai kis- és középvállalatok finanszírozását. Az NHB Bank célja, hogy lehetőségeihez mérten segítse a magyar gazdaság és ezen belül a hazai vállalkozások fejlődését.


   


      

MFB 2020

MFB Pont-kereső

Visszahívást kérek

Írásban érdeklődöm

Gyakran ismételt kérdések

MFB Pontok listája

 
OTP Bank Nyrt.   MKB Bank Zrt.   NHB Növekedési Hitel Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság   GRÁNIT Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Budapest Bank   FHB   Magyar Takarékbank   B3 Takarék Szövetkezet