Új önálló és kombinált hiteltermékek Mikro, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitel


 

Módosult az Európai Uniós forrásból finanszírozott önálló és kombinált hitelprogramok eljárási rendje

Budapest, 2017. július 27. -  Módosult az Európai Uniós forrásból finanszírozott önálló és kombinált hitelprogramok eljárási rendje.

Ideiglenesen szüneteltetésre kerül a Mikro-, kis-és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében célú Hitelprogram

Budapest, 2017. szeptember 13. -  Ideiglenesen szüneteltetésre kerül a Mikro-, kis-és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében célú Hitelprogram.

Elérhető az előzetes hiteligénylés vizsgálat a Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogramhoz kapcsolódóan

Budapest, 2017. június 14. -  Elérhető az előzetes hiteligénylés vizsgálat a Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogramhoz kapcsolódóan.

Átmenetileg szüneteltetésre kerül a Mikro-, kis-és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás beadási lehetősége

Budapest, 2017. május 26. -  Átmentileg szüneteltetésre kerül a Mikro-, kis-és középvállalkozások kapcitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás beadási lehetősége.

Megjelent az összes pénzügyi eszköz felhívás

Budapest, 2017. március 31. - Megjelent az összes pénzügyi eszköz felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) és a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében; a 2014-2020-as uniós időszakban összesen mintegy 1000 milliárd forint áll rendelkezésre 8 hitelprogram, 9 kombinált hitelprogram és 7 kockázati tőkeprogram formájában.

Sikeres az uniós forrásközvetítés

Budapest, 2017. március 23. -  Az MFB Pontok hálózatában elérhető programok keretein belül jelenleg 540 milliárd forint uniós hitelre és kombinált hitelre pályázhatnak a cégek, a következő hónapokban pedig további 130 milliárd forint összegű forrás nyílik meg - mondta el Bernáth Tamás, az Magyar Fejlesztési Bank (MFB) elnök-vezérigazgatója a Portfolio „Uniós Források 2017” elnevezésű konferenciáján. A forráskihelyezés a vártnál is dinamikusabban halad, már több mint 1300 vállalkozás fejlesztéseit segítik a kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó, európai uniós hitelprogramok.

Ideiglenesen szüneteltetésre kerül a Mikro-, kis-és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram

Budapest, 2017. március 17. -  Ideiglenesen szüneteltetésre kerül a Mikor-, kis-és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram.

Mától pályázhatnak két energetikai kombinált hitelprogramra

Budapest, 2017. március 16. -  Mától pályázhatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel” című GINOP, illetve a „Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a Közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel” című VEKOP felhívásra - tájékoztatott Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Elérhetőek az uniós informatikai kombinált hitelek

Budapest, 2017. március 09. - Már pályázható három infokommunikációs fejlesztéseket támogató kombinált hitelprogram, összesen 57,5 milliárd forint értékben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - tájékoztatott Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Mindegyik felhívás esetében a vissza nem térítendő fejlesztési forrásokat a Nemzetgazdasági Minisztériumnál, a kedvezményes kamatozású kölcsönöket pedig a Magyar Fejlesztési Bank által működtetett 442 MFB Ponton lehet igényelni.

Megjelent a GINOP és a VEKOP lakossági energiahatékonysági hitelprogramja

Budapest, 2017. február 24. - Ma jelent meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP), illetve a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében megvalósuló lakossági hitelprogram termékleírása a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelésére.  A lakosság számára így összesen 115 milliárd forint uniós fejlesztési forrás áll rendelkezésre kölcsön formájában a lakóépületek energetikai korszerűsítésére – tájékoztatott Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Változik az Eljárási Rend

Budapest, 2017. február 20. –  Február 21-től változik az az Európai Uniós forrásból finanszírozott önálló és kombinált hitelprogramok ELJÁRÁSI RENDJE. Részletes információ az alábbi linken:

https://www.palyazat.gov.hu/mdosult-az-eurpai-unis-forrsbl-finanszrozott-nll-s-kombinlt-hitelprogramok-eljrsi-rendje

Két új kombinált hitel termékre lehet pályázni az MFB Pontokon

Budapest, 2017. február 15. - Február 15-től nyújthatják be a kérelmeket 212,5 milliárd forint fejlesztési forrásra - amely részben vissza nem térítendő támogatásból, részben kedvezményes hitelből áll - a kis- és középvállalatok élelmiszeripari és kapacitásbővítő beruházások esetén - tájékoztatta az MTI-t Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Tájékoztatás

Budapest, 2017. január 04. - A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. felhívja az MFB Pontokon igényelhető hitel és kombinált termékek iránt érdeklődők figyelmét, hogy az értékesítők a termékek közvetítése során végzett tevékenységükért anyagi ellenszolgáltatást nem kérhetnek, illetve fogadhatnak el a hitelek kérelmezőitől, továbbá nem tehetnek ígéretet a pozitív elbírálásra vonatkozóan.

537 milliárd forint uniós forrást hirdettek meg a vállalkozások számára

Budapest, 2016. december 07. - A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) és a Nemzetgazdasági Minisztérium közös sajtótájékoztatón jelentette be tíz új, európai uniós hitel- és vissza nem térítendő támogatással kombinált hitelprogram érkezését. A 2017 februárjától igényelhető termékek révén összesen 536,79 milliárd forint uniós forráshoz juthatnak hozzá a vállalkozások – az MFB pontokon keresztül.

442 MFB Pont várja a vállalkozásokat országszerte

Budapest, 2016.12.02. – Az MFB Pontok első körös hálózatának kiépülésével november 30-tól már 442 MFB Pont várja a vállalkozásokat a Takarékbank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Budapest Bank Zrt. és az FHB Zrt. megkülönböztetett fiókjaiban.


MFB 2020

MFB Pont-kereső

Visszahívást kérek

Írásban érdeklődöm

Gyakran ismételt kérdések

MFB Pontok listája

 
OTP Bank Nyrt.   MKB Bank Zrt.   NHB Növekedési Hitel Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság   GRÁNIT Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Budapest Bank   FHB   Magyar Takarékbank   B3 Takarék Szövetkezet